top of page

Mina hästköpare om att köpa en JAZ-häst

Zign JAZ

"Att köpa häst som är uppfödd hos JAZ kändes rätt och tryggt från första början. I trygg förvissning om att sto och föl fått de bästa förutsättningar köpte vi vår fölunge då han bara var en månad gammal. Att han sedan fick ynnesten att stanna på gården fram till han var 1 1/2 gjorde att han fortsatt fick det bästa av allt som en ung häst behöver. Trots avståndet som inneburit att det gått månader mellan våra besök i hans hage, har vi vetat att inget fattats honom och att - om olyckan, skulle vara framme - kloka och relevanta åtgärder skulle vidtas. När han flyttade "hemifrån" fick vi hem en trygg och välmående unghäst."

Leif & Camilla Jettman

Zolid JAZ

"Referens kommer"

Jennie Sonesson

Zuprema JAZ

"Referens kommer"

Camilla Wiberg

Jaculus JAZ

”Jag kan varmt rekommendera Angelica och JAZ Swb om du letar efter en dressyrtalang som du vill följa från början.

Med kvalité och stor noggrannhet så ser Angelica till att fölen som föds hos henne får den bästa tänkbara omvårdnaden och starten i livet. Jaculus JAZ är snart två år och det ska bli spännande att se vad det blir av honom. Jag har känt mig trygg och fått bra bemötande från första kontakt till det att jag hämtade Jaculus. Tack för förtroendet!”

Lollo Kjellberg

Jagger JAZ

"Jag har bara gott att säga om dig som säljare/uppfödare! Kan varmt rekommendera andra som letar efter fina, hållbara och välhanterade dressyrhästar som dessutom är otroligt vackra att se på att vända sig till dig.

För mig kändes det extra tryggt med din erfarenhet och kunskap och dessutom så är det extra kul med en uppfödare som fortsätter att hålla kontakten och följer sina uppfödningar längs vägen.
Jag är stolt över att äga en ”JAZ” häst!"

Anna Grönberg

Jin JAZ

Seriös och proffsig såväl som uppfödare och säljare,alltid hästarnas bästa i fokus,trevlig och väldigt hjälpsam

bottom of page