top of page
Sök
  • Skribentens bildstalljaz

Zoega (och Zegra) har varit på Hästkliniken

Idag tog jag ledigt från lunch och tog med Zoega med dotter Zegra JAZ till Hästkliniken i Marby. Zoega har haft ont i en hov i snart två veckor och hovslagaren hittade en uppackning med grus/sand redan förra helgen. Sedan har det varit av och till och nu ville jag utesluta att det satt ngt där inne. Det gjorde det inte och hon var också mycket bättre idag. Min hovslagare är på kliniken ngr dagar i veckan och kan då få hjälp att bedöva för att underlätta undersökning. Det som känns är nog att det blivit lite svallkött där inne och nu fick hon ett nytt gips så hoppas vi att det ger sig. Båda var hemskt duktiga, ffa Zegra som aldrig stått fast. Hon stod helt avslappnad bredvid mamma hela tiden.


Kossorna har invigt sitt nya tält. Jag visade dom en gång, sedan fattade de. De är lite smartare än hästar. De låg i halmen, men jag störde så de reste sig och kom ut och kikade om jag hade ngt gott med.28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page