top of page
Sök
  • Skribentens bildstalljaz

Man vänjer sig snabbt vid att vara ledig!

Vi har långledigt över jul/nyår/trettonhelgen. Det är väldigt skönt att slippa mocka sent på kvällen. Min Avant är till stor hjälp och sparar enormt på kroppen. En makalös manick! Det ska bli spännande att prova jordborret i vår.

Vi hade minusgrader i ett par dagar och det var skönt förutom att marken blir så knölig att hästarna har svårt att gå. Det vände och idag har vi haft 10 plusgrader istället. Med värmen kom leran åter och en del hästar nyttjar det väl. Jag väljer att tro att Zoega & Jill så gärna vill uppfylla min önskan om en skimmel i flocken 🤣. Det blåser så det torkar väl upp lite iallafall.Hästarna har ratat fodret och bara ätit vissa balar. De kastar omkring på det och det bärs ut nästan lika mkt som man lägger in. Ute kan de väl få hållas, men man ser stor skillnad på om man har en större el mindre foderhäck. En större är att föredra! Jag ska försöka sätta ihop två mindre till en stor tror jag. Dessa balar är från samma vall och lades ut samtidigt igår.Jag saknar solen så man kan ta fina bilder på djuren, men det blir en del fina foton trots vädret.


Nautica JAZ, min 3-åring e.Deodoro-Don Schufro som fick diplom i maj. Nu är hon dräktig med Suarez ❤️.


Join JAZ, den lilla busen ❤️

Zegra JAZ

❤️❤️


Imorgon är årets sista dag och jag ska försöka sammanfatta 2019.

86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page