top of page
Sök
  • Skribentens bildstalljaz

Lera, lera, lera och åter jä-la lera!

Det är verkligen lerigt och blött nu. Det är snuskigt i boxarna eftersom luften är så duktig. Jag vill att det ska vara fräscht, så min strökonsumtion är en smula överdriven. Halmbädden i lösdriften mockas dagligen, men är redan megatjock.

Nuit brukar sällan rulla sig, men det händer , typ igår och mkt omsorgsfullt 😫.

Mina hästar är sjukt kräsna och ibland känns det som jag bär ut mer mat när jag mockar än de fått till natten. Jag behöver köpa in lite foder och idag fick jag hem två ”provbalar”. De ser jättefina ut och luktar gott, men är väl torra för min smak 😂, Eller hästarnas smak 😜.

Det återstår att se, men det finns gott om foder till hyfsade priser.48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page