top of page
nevada6.jpg
nevada2.jpg

Nevada JAZ (45)

Suarez- Deodoro-Don Schufro

F.2020-06-30

Fri från WFFS

Om Nevada JAZ:

Modern Nautica är ett *** selektionssto med gångartsdiplom.

 

Fadern Suarez (Sezuan-Desperados)  Modern Damandala kommer från en mycket framgångsrik stostam. Hon är helsyster till Desperada som är mor till Glock’s Toto Jr som segrade i Pavo Cup 2015 och 2016. Ur sin första årgång lämnade han hela 9 hingstar som kvalificerade sig till KWPNs hingstpremiering i Den Bosch 2018. 5 av dessa är uttagna till bruksprov i KWPN. Damandala är även helsyster med premiehingsten Decurio samt halvsyster till statspremiestoet Sinphonie som lämnat den godkända hingsten F.
 

Mormor Nuit Blanche har diplom och är elitpremierad, mormorsmor Norea var Elitpremierad, mormorsmormor Nirosa hade diplom och var Elitpremierad, vidare Nicette och hennes mor Nimpia hade båda diplom och var A-premierade, så det är en duglig stofamilj som ligger bakom.

Brodern Amorex är godkänd i USA

Morfadern Deodoro är en son till världsstjärnan Damon Hill. Även Deodoros möderne är riktigt bra och han har bla två godkända helbröder och ytterligare en bror som har placeringar i svår dressyr. Morfader till Deodoro är den legendariske fullblodshingsten Lauries Crusador**.

nautica stamtavla.jpg
bottom of page