top of page
jaguar8.jpg
jaguar6.jpg

Jaguar JAZ 

Suarez-Luxus CML-Ampere

F. 200518, svart

Fri från WFFS

Information om Jaguar:

Jill JAZ visades som 3-åring där hon fick gångartsdiplom och deltog sedan i 3-årschampionatet på Flyinge.

Hon visade prov på mkt bra ridbarhet och har ett mycket stabilt och vänligt temperament.

Jills mamma Jambalaya hade diplom som hopphäst på kvalitetsbedömning och höjdes till A under 2019. Hon har förärvningspoäng för elit, men saknar en avkomma med 5 poäng.

Såväl mormorsmorJarrah som mormorsmormor Jill var elitston, båda med mycket höga förärvningspoäng. Tillsammans lämnade de avkommor med placering i svår klass inom samtliga discipliner.

Jarrah var mor till Jackaroo 1095, som bl a segrade i Breeders som , 6-åring, var bästa svenskfödda häst i Falsterbo som 7-åring och godkändes på prestation.

Fadern Suarez (Sezuan-Desperados)  Modern Damandala kommer från en mycket framgångsrik stostam. Hon är helsyster till Desperada som är mor till Glock’s Toto Jr som segrade i Pavo Cup 2015 och 2016. Ur sin första årgång lämnade han hela 9 hingstar som kvalificerade sig till KWPNs hingstpremiering i Den Bosch 2018. 5 av dessa är uttagna till bruksprov i KWPN. Damandala är även helsyster med premiehingsten Decurio samt halvsyster till statspremiestoet Sinphonie som lämnat den godkända hingsten F.

Jaguar JAZ är såld!

jill stamtavla.jpg
bottom of page